Tentang Kami

Shenzhen ThinkView Technology Co., Ltd didirikan taun 2008, fokus kana ngembangkeun sareng ngadamel produk komputer sapertos All in one PC, Touch AIO PC, Gaming Monitor, Touch Monitor, Gaming AIO sareng mini box PC. Produk kami seueur dianggo dina sababaraha bidang, contona di i-cafe, pendidikan, kantor, hotel, sistem CASINO, alat-alat industri & médis sareng hiburan bumi. Kami gaduh tim R&D, manajemén sareng pabrik anu sanggup pisan, sareng sadayana waktos rajin, ati-ati detil sareng konsistén milari teu aya cacad dina produk, ku sabab kitu urang tiasa patepang pisan sareng tuntutan sareng ekspektasi para pelanggan. Sareng produk kami disatujuan kalayan sagala jinis sertifikasi kualitas sapertos CCC, CE sareng FCC. âProfessional sareng Dedicatedâ, sareng âKualitas Tinggi sareng Kinerjaâ anu motto kami pikeun sadaya waktos. Kami parantos mangtaun-taun komitmen pikeun Ngawaskeun sareng produk PC R&D sareng inovasi. Dina raraga minuhan kaanekaragaman pelanggan sareng tuntutan anu dipersonalisasi, urang teras-terasan ngajaga hubungan caket sareng tukeur téknis sareng ranté suplai luhur kami, sapertos panyadia panel LCD tina SAMSUNG, AUO sareng BOE, panyadia CPU Intel. Samentawis waktos, kami damel saé kalayan duanana agén ThinkView urang sorangan sareng seueur mérek ageung sanésna, ViewSonic, ZTE, GreatWall, Hedy, Haier.

Rincian
Warta

Dupi anjeun konsultasi kami pikeun patarosan. Harga sareng jasa kami pasti bakal nyugemakeun anjeun ~